С офиси и изложбени салони в София, Пловдив, Варна, Белград, Скопие.

Ние сме на Ваше разположение!

Ваш доверен партньор!

Фурнит ООД е Българска компания основана през септември 2004 година.

През изминалите години, благодарение на нашите усилия и подкрепата на нашите партньори, се утвърдихме като почтен доставчик на офис и кафе столове, офис мебели, спортни седалки, мебели от метал, архивни системи и архивни стелажи , седалки за стадиони и спортни зали, телескопични трибуни и столове за кинозали.

Фурнит ООД е изключителен представител за България, Македония и Сърбия на Nowy Styl Group и Malow.

Nowy Styl Group е полска компания състояща се от 16 дъщерни фирми занимаващи се с мебелно производство. Фирмата е основана през 1992 година и за кратко време се превръща в един от най-големите производители на компоненти за производство на столове и офис мебелли в Европа и света.

Malow е Полски производител на мебели от метал като метални шкафове, гардероби, архивни системи и каси.

Nowy Styl Group е интернационална група от компании специализирана в производството на мебелни решения и дървени подове. С компании в 10 Европейски страни. Nowy Styl Group поддържа 5 продуктови направления, обхващащи разнообразни интериори и дизайни аранжирани в обществени и частни пространства, като директорски офиси, офиси и конферентни зали, кухни, трапезарии, ресторанти и кафенета, спортни зали и съоръжения и места на културата: кина, театри и опери. Продуктите на Nowy Styl Group се предлагат в 60 страни по целия свят, с помощта на мрежа от 3500 дистрибутора.

Фурнит ООД разполага със складове с капацитет около 3000 палето места, в момента поддържаме на склад около 20 000 стола и компоненти. Освен богатия асортимент на склад, предлагаме над 150 000 варианта на кафе столове и над 400 000 варианта на офис столове, които може да се поръчат индивидуално без минимални количества, с къси срокове за доставка.

С изложбени салони в София, Пловдив, Белград и Скопие сме в помощ на всички наши едрови клиенти и архитекти.

Фирмата ни е ориентирана към търговия само с търговци, строителни фирми и производители на мебели.

Утвърдили сме се като надежден доставчик на:

Метро Кеш Енд Кери, Практикер, Office1Superstore, Офис Експрес, Мебелор, Аико, Практис и още над 300 компании, които ни избраха за свой предпочитан доставчик.

офис столове и офис мебели - ДОСТАВЯМЕ УДОБСТВО!