catalog furnit

Каталог Фурнит
Офис мотиви 2018


catalog furnit

Каталог Фурнит
MIX 2017-2018
Икономична серия продукти


metalni mebeli furnit

Каталог Фурнит
MIX 2017-2018
Метални мебели


Каталог Nowy Styl Group – 01 - Project chairs


Nowy Styl Group присъства на пазара на офис мебели вече повече от 20 години. Познавайки очакванията на нашите клиенти много добре създадохме три основни марки, с които да отговорим качествено на изискванията на пазара за офис мебели в Европа – Nowy Styl, BN Office Solutions и Grammer Office. С тези три марки ние можем да предложим цялостни решения, включвайки мениджърски, работни и посетителски столове.

Grammer Office марката предлага столове произведени в Германия включващи в себе си патентования в цял свят механизъм GLIDE-TEC. От водеща роля за марката е функционалността и предоставяната ергономия на продуктите.

Nowy Styl е най-старата марка в портфолиото на Nowy Styl Group. Нейните продукти за познати в цяла Европа. Благодарение на широката си продуктова гама и на баланса между качество, функционалност и цена марката отговаря подобаващо на своите клиенти.

BN Office Solution – марката е експерт в цялостно обзавеждане на офис интериорни решения на т.н. офиси отворени пространства. Основният фокус е пълното обслужване на клиентите. Продуктовото портфолио има както офис обзавеждане, така и обзавеждане за конферентни зали от по-висок клас.

Rhode & Grahl e немски производител на офис столове и мебели, рецепции, акустични решения и мека мебел. Марката е фокусирана приоритетно както върху мебели за офиси и публични пространства.

Ние от Nowy Styl Group знаем как да подчертаем идентичността на вашата компания. При нас ще откриете голям избор на офис столове, характеризиращи се с иновативен дизайн, модерна визия и функционалност.

Каталога съществува, както отпечатан на хартия така и в електронен вид. Електронната версия на каталога може да бъде изтеглена от фирмения уебсайт.


Каталог Nowy Styl Group – 02 – Multipurpose chairs


Как да изберем правилният стол? При планирането на работното си място, помислете за вида на работа, която извършвате и параметрите на вашето тяло. Това ще ви даде възможност да създадете здравословно и функционално работно пространство.

Регулиране на столовете - отделете време, за да нагласите стола си към вашите индивидуални нужди. Комфортът и удобство са най-важните съображения, ако прекарвате по няколко часа на ден в седнало положение. Накратко за правилното регулиране на един офис стол:

  • Регулиране на височината на стола – настройте височината на стола така, че ъгълът сключен между бедрата и прасеца да е 90° и предният ръб на седалката да е под коленете ви.
  • Регулиране на височината на облегалката – седнете на стола и настройте височината на облегалката, така че релефа на формата на облегалката да съвпадне/подпре/ релефа на вашият гръб
  • Регулиране на ъгъла на наклона на облегалката – настройте ъгъла на наклона на облегалката, така че да заемете работна позиция. Запомнете, че облегалката трябва непрекъснато да подпира гърба и по този начин да отнема от напрежението в гръбначният стълб, особено в лумбалната област.

Каталога съществува, както отпечатан на хартия така и в електронен вид. Електронната версия на каталога може да бъде изтеглена от фирмения уебсайт.


Каталог Nowy Styl Group – 03 – Soft Seating


Този каталог представя мека мебел с оригинален дизайн и качествено изпълнение. Висококачествените материали, комбинирани един с друг, се използват в производството на представената мека мебел – дърво, метал, стъкло, кожа и тъкани в широк спектър от цветови схеми. Диваните и фотьойлите са изработени както в класически, така и в по-модернистичен дизайн.

Нашата политика за околна среда съответства на ISO:14001. Ние пречистистваме 99% от отделяните газообразни вещества и отпадни води и инвестираме в технологии с енергоспестяващи производствени линии. С цел да се намалят емисиите на CO2 ние произвеждаме топлинна енергия от дървесни отпадъци и прах. Каталога съществува, както отпечатан на хартия така и в електронен вид. Електронната версия на каталога може да бъде изтеглена от фирмения уебсайт.


Каталог Nowy Styl Group – 04 – Furniture collection


Nowy Styl Group e голяма и динамично развиваща се мебелна компания в Европа. Нашият двадесетгодишен опит в тази област ни дава възможност да предоставяме цялостни решения на нашите клиенти. Това, което ние предлагаме е нашият опит и ноу-хау в изпълнението на безброй много проекти в повече от 100 страни по целия свята. Ние влагам страст в нашито офис мебели, решенията които предлагаме в тази сфера отговарят на реалните изисквания на нашите клиенти – в това число оперативни служители и мениджъри на високо ниво, които се целят тяхното работно място да бъде ергономично и комфортно. Мебелите, които предлагаме се отличават с изключително високо качество и внимание до най малките подробности. Представяме Ви последният BN Office Solution каталог изготвен в съответствие с най-взискателните продробности на нашите клиенти. Каталога съществува, както отпечатан на хартия така и в електронен вид. Електронната версия на каталога може да бъде изтеглена от фирмения уебсайт.


Каталог Nowy Styl Group – 05 – Update


Нуждите на клиентите се променят. Това е естествен процес. Производителите на офис мебели и столове правят всичко възможно не само да отговорят качествено на тези нужди, но и да ги надвишат.

Нашите предложения продължават да се развиват. Ние въвеждаме нови продукти, както и подобряваме съществуващи такива търсейки иновации. В този каталог ви представяме нови модели столове и мека мебел – продукти допълващи нашето портфолио. Отчитайки очакванията на нашите клиенти и най-новите тенденции в офис мебелите ние ви предлагаме нови модели ергономични офис столове, както и столове за конферентни зали, нова подобрена линия за мека мебел и нови механизми включени в окомплектоването на нашите офис столове. Създавайки нашите продукти ние се ръководехме от дългогодишният ни опит, проведени научни изследвания и знания от опитни дизайнери. Ние вярваме, че по този начин сме в състояние да предложим качествени решения, който ще отговорят на нуждите и на най-взискателните клиенти. Каталога съществува, както отпечатан на хартия така и в електронен вид. Електронната версия на каталога може да бъде изтеглена от фирмения уебсайт.


Mallow – Мебели от метал


Ние стартирахме преди 25 години и досега водещо е желанието да отговорим адекватно на изискваният на нашите клиенти. Вярваме че успеха се дължи на този стремеж да сме близко до хората и да сме готови да предоставим всякакъв продукт по желание на клиента с високо качество и гарантиран с марката Malow. Нашата компания е народът. Хората, които ни представляват са клиенти, доставчици, бизнес партньори и служители. Вслушваме се внимателно и сме уверени, че дотук успяваме да предложим това, което нашите клиенти искат. Този каталог е резултат от това.

Предлагаме широка гама от услуги и качество в областта на мебелите от метал.

Нашето мото е "Металните мебели, които ви предлагаме няма да ви разочароват".

За нашата компания Malow е важно да отговаряме адекватно с качествени продукти. Стоките и услугите, които предлагаме са сертифицирани със сертификати за качество и произход които гарантират потвърждават постоянното внимание върху нашите продукти.

В този каталог ви предлагаме:

  • Шкафове за висящи папки, картотечни шкафове, архивни шкафове за документи, шкафове за съхранение на карти, стелажи, бюра от метал и др.
  • Метални гардероби за съблекални - за спортни зали, производствени цехове, фитнеси, басейни, спа комплекси и др.
  • Медицински мебели – шкафове, висящи шкафове, хирургични маси, маси за превързочни материали, нощни шкафчета – от стоманена ламарина, както и от неръждаема стоманена ламарина.
  • Мебели за производствени цехове – работни маси, шкафове за инструменти, шкафове за специализирана техника, складови стелажи, както и изпълнение на индивидуални дизайнерски решения.
  • Архивни системи – механично задвижване, електрическо задвижване, с контролирано ниво на достъп и др.

Каталога съществува, както отпечатан на хартия така и в електронен вид. Електронната версия на каталога може да бъде изтеглена от фирмения уебсайт.